Orda olma burda ol


Anlatmaya devam edeyim. Uzunca anlatmaya da yoruldum artık o da başka bir boyut tabii.
Kuzey aradı geçen beni buluşalım diye,babamın dükkanına geldi,sonra bize yemeğe.Ve tabi bu esnalarda uzuuun uzuuun konuştuk . Öncelikle konuştuğumuz konu benim bir arkadaşımın ona yazmasıydı.Ve bununla bağlantılı olan can alıcı İkinci konu ve uzun süredir gündemimizden düşmeyen konu ise benim onun arkadaşlarından biriyle asla çıkamamdı.Ya da onun benim arkadaşlarımla..



Nuh diyor Peygamber demiyor Kuzey. Artık çaktırmamaya çalışarak ağzını aradığım yetmezmiş gibi şakayla karışık açık açık sordum.Kesinlikle ve kesinlikle onun arkadaşlarından biri bana bakamazdı.Çünkü ben onun kardeşiyim ve arkadaşlarının da kardeşiydim. Yaa ama olmamalı . Örnek de verdi yalnız örenek de cuk diye oturan benim 15 dakika kahkaha atmama sebep olan örnek: "Örneğin MaviGözle sen çıksan onun ağzına sıçarım." Zönk!!! Mavigöz ve ben . Ahahaha . İçimden geçenleri okudun be kuzicim.Ama yanlış okudun.Sıçmıcaktın tebrik edicektin.oldu mu şimdi ! Bütün umutlar sönüverdi birdebire.
Durun durun daha yetmedi bakın neler olmuş.Kuzey:   
 -Kar yağdığı akşam Esmerle geldiniz ya.
-Eee.
-MaviGöz size bakıp "çok güzel kız" dedi.
- Haa :o  ( Evet,biliyordum ayyy canım benim ya.)
-Ben de "ne diyorsun oğlum.Sıçarım ağzına" dedim.O da "yok be oğlum kuzenine değil yanındakine dedim. " dedi. Yani Esmer'e ..
-+%^/?!$#?!%$#&+%^/?!$#?!%$#&. Haaaaa. ESMER ' E  . MAVİGÖZ . Hahahaha  ÇOK KOMİK
-Ben de olmaz dedim öyle şey. 
-Evet olmaaaaaz .(olmaz o benim yaaa . )
-Tabi canım .
-Söyle MAviGöz'e olmaz!!!!! ( ben varım ben )
- Tabi olmaz kızım. 
-Yok yani olabilir ama Esmer'in sevgilisi var.
-Kızıım olmaz. Zaten dedim ben ona "Ben buna cevap vermiyorum bile . Git kuzenime sor bakalım ne cevap vercek sana . "
-Yaaaaa . (bana mı gelip sorcak . hahahaühühühüh )

Normalde böyle bir durumda insanın ağlaması gerekir herhalde.Ama bana hiçbir şey olmadı.Gerçekten.Yani arada en yakına arkadaşım olduğu için değil.Bilemiyorum.İçimde bir şeyler oynamadı.Kırışıp dökülen bir şey de olmadı. Sadece bakmak anlamında beğeniyordum biliyorum hiç daha ötesi de olmadı.Zaten olabilmesi için doğru düzgün bir muhabbetimizin olması gerekirdi. Takıldığım nokta Esmer'in adının geçmesi değildi. Kuzenimin tutumuydu. Şimdi zor olan onları gördüğümde ne yapıcak olmam. 
Neyse MaviGöz umut edecek bir şey de kalmadı artık.Biliyorum senin de bana duyguların var.Öyle olmasa da çaktırma şşşşt . Seninle geçiremediğimiz o güzel dakikalar için yine de sağol canıııım.Mucuk . 

1 yorum: